Espanyol, Inter de Milà i RCD Mallorca, campions de l'East Mallorca Cup 2019

Espanyol, Inter de Milà i RCD Mallorca, campions de l'East Mallorca Cup 2019
En les categories U11, U13 i U15 respectivament s'han proclamat vencedors en les finals que s'han disputat aquest diumenge a Cala Millor.

L'East Mallorca Cup 2019 ha finalitzat aquest diumenge 21 d'abril proclamant a Espanyol, Inter de Milà i RCD Mallorca com a campions d'aquesta edició en les categories U11, U13 i U15 respectivament.

En un matí on el temps no ha acompanyat, si ho han fet les ganes de futbol. Amb unes grades plenes de gom a gom a les 09:45h la pilota començava a rodar en la jornada definitiva del torneig de futbol base internacional que ha reunit 89 equips de tot el món en 256 partits disputats entre cinc dies de torneig.

La primera final ha enfrontat als alevins del Mallorca amb els de l'Espanyol, que se n'han duit la copa després de guanyar per 0 gols a 4.

En la segona final s'han enfrontat els equips infantils de l'Inter de Milà i l'Espanyol en el partit més igualat de la jornada i que s'ha resolt a la fase de penals a favor de l'Inter de Milà.

La darrera final, la dels cadets ha proclamat al RCD Mallorca com a vencedor després de superar per 3 gols a 1 al Mancheste City FC.

Un final de torneig amb molts de seguidors que demostra l'èxit de la competició i un torneig que ha deixat un alt nivell competitiu entre tots els equips i que ha demostrat la qualitat del futbol base europeu.

Gran impacte turístic

En els cinc dies de competició s'han ocupat més de 20.000 places hoteleres i més de 4.000 persones han visitat la comarca de Llevant en motiu d'aquest torneig en els cinc dies en què s'ha prolongat. A més, també s'ha d'agrair la tasca dels més de 100 voluntaris i voluntàries que l'han fet possible.

Després dels resultats, Capdepera, Artà, Son Servera, Sant Llorenç i Manacor esperen repetir la iniciativa en anys vinents amb la finalitat de promocionar la destinació en temporada baixa i diversificar l'oferta turística.


Data de publicació: 23/04/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es