Els díptics informatius del Punt Accessible de Cala Bona es modernitzen i inclouen l'aplicació Map's Voice

Els díptics informatius del Punt Accessible de Cala Bona es modernitzen i inclouen l?aplicació Map's Voice
Aquest aplicació reprodueix sonorament la informació continguda al díptic.

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Son Servera segueix apostant per l'accessibilitat universal a la platja de Cala Bona. Mostra d'això són els díptics informatius d'aquesta platja i del seu punt accessible, els quals s'acaben d'editar amb l'aplicació Map's Voice integrada. Aquesta aplicació reprodueix sonorament la informació continguda al díptic, de manera que és fàcilment interpretable per persones amb discapacitat visual o persones amb dificultats a la lectura o amb la compressió lectora.

Per fer ús d'aquesta funcionalitat, la persona usuària només necessita el seu telèfon mòbil per fer la lectura del codi QR inclòs al díptic, i que es troba imprès en Braille.

El servei de veu està habilitat en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany.

Així, no només s'ha renovat completament la imatge del díptic informatiu del Punt Accessible de la platja de Cala Bona, sinó que també s'ha incorporat aquest servei per tal de millorar i ampliar la informació a les persones usuàries.

Aquests díptics es poden trobar a les oficines d'informació turística de la zona, així com també al mateix punt accessible.


Data de publicació: 22/05/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es