Presentació del TotalTriMallorca

Presentació del Totaltrimallorca
La prova se celebrarà el proper 02 de juny.

Aquest dilluns s'ha duit a terme la presentació del Totaltrimallorca Triatló Internacional, que celebrarà la novena edició el proper 2 de juny.

A les instal·lacions de l'Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor, cor de l'esdeveniment, han estat presents el gerent del Consorci de Turisme, Sr. Marcial Rodríguez; Antoni Servera, batle de Son Servera; el Sr. Nicolau Bordal, regidor de Sant Llorenç des Cardassar; la Sra. Alexandra Ivanova, en representació de la cadena hotelera Hipotels; Guillem Tomeu, triatleta; i Toni Puigròs, en representació del Club Triman, organitzador de la prova.

En aquest acte s'han presentat els nous circuits ideats per donar més espectacle a una prova que any rere any ha anat superant-se a si mateixa i que ha aconseguit consolidar-se entre els millors triatlons nacionals.

Ressaltar que la modalitat Half (1900 m de natació, 90 km de bici i 21 km. de córrer) serà el Campionat de Balears de Mitja Distància.

Cala Millor tornarà a viure una setmana viva de triatló, i la destinació Mallorca és el millor escenari possible per a la pràctica d'aquest esport en alça.


Data de publicació: 15/05/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es