Son Servera organitza jornades inclusives adaptades a persones amb discapacitat durant l'estiu

Cartell Ioga inclusiu a Cala Bona
La Regidoria de Turisme ha preparat, per tercer any consecutiu, activitats inclusives, que enguany inclouen pilates, ioga i aiguagim a la platja de Cala Bona

L'Ajuntament de Son Servera, des de l'Àrea de Turisme i conjuntament amb l'empresa MarSave, han programat durant l'estiu jornades de portes obertes de pilates, ioga i aiguagim.

Aquestes jornades estan adreçades a persones amb qualsevol classe de discapacitat, tot i que són obertes a tothom i s'organitzaran per grups atenent les necessitats de les persones usuàries i sota supervisió i coordinació de professionals especialitzats.

Les activitats començaran aquest dimecres 17 de juliol i es realitzaran fins a la darrera setmana de setembre, de 10.30 a 16.30 h. També inclouran sessions de relaxació i meditació, tot utilitzant tècniques d'introducció al Mindfulness, així com Ioga Nidra, Metta (loving-kinkness) i Vipassana amb l'objectiu que aquestes activitats no només impliquin passar una bona estona sinó que també puguin ser utilitzades pels participants en el seu dia a dia i puguin ajudar a millorar la seva qualitat de vida i reduir els seus nivells d'estrès.

Per participar-hi només caldrà inscripció prèvia que es pot realitzar a través de la web de l'Ajuntament de Son Servera o bé telefonant al número 617351733. Són totalment gratuïtes.

Aquestes activitats es van consolidar durant tot l'estiu l'any passat, després que en anys anteriors es fessin sortides o activitats puntuals. Amb elles, es pretén fer efectiu el punt d'accessibilitat universal que té la platja de Cala Bona i també mostrar les possibilitats d'aquesta de cara al turisme per a persones amb discapacitat. «Aquestes propostes són un exemple de la política activa que des de l'Ajuntament de Son Servera feim per a l'accessibilitat. Volem una platja per a tothom», ha afirmat Margalida Vives, regidora de Turisme.


Data de publicació: 11/07/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es