El curs de monitor de temps lliure impartit a Son Servera acaba amb 11 nous alumnes formats

El curs de monitor de temps lliure impartit a Son Servera acaba amb 11 nous alumnes formats
La d'enguany ha estat la quarta edició del curs que prepara els joves participants per a un ofici amb cada vegada més demanda.

L'Ajuntament de Son Servera, a través de la Regidoria de Joventut i amb col·laboració de l'empresa Fonaesport, ha ofert per quart any consecutiu la formació de monitor de temps lliure a la comarca de Llevant.

Aquest dimarts, 23 de juliol, la primera part del curs ha posat el punt final amb una cloenda al Centre d'Informació Jove on han assistit la batlessa, Natalia Troya, i la regidora de Joventut, Maria Arenas.

Aquesta primera part, dividida en tres mòduls, ha aportat als 11 joves participants les eines per desenvolupar capacitats tècniques i mètodes adequats per poder dur a terme amb eficiència aquesta tasca. Unes eines que començaran a emprar ja en la segona part d'aquest curs, la part pràctica, que la majoria d'alumnes ha optat per fer a les escoletes del municipi.

En aquesta formació poden participar joves a partir dels 18 anys que tenguin l'educació secundària obligatòria. «Aquesta professió té una gran demanda en el món laboral; de fet, nosaltres preparam joves perquè tenim oferta de feina en aquest camp. La majoria de places que cobrim en les nostres escoles d'estiu són de monitors que s'han format aquí, cosa que a la vegada ens garanteix que estan ben preparats», ha explicat Maria Arenas, regidora de Joventut.


Data de publicació: 24/07/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es