Son Servera treballa pel consum responsable amb la col·laboració de la Fundació Deixalles

Son Servera treballa pel consum responsable amb la col·laboració de la Fundació Deixalles
La Fundació Deixalles, amb el suport de la Direcció General de Cooperació de la Conselleria de Serveis Socials, realitza un projecte de sensibilització entre els ajuntaments i les institucions publiques.

Aquest divendres, els Serveis Socials de Son Servera varen poder treballar propostes i idees per a unes polítiques de compra pública responsable en pro a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible amb vista al 2030.

Així, amb aquest objectiu, membres de l'equip de Servei Socials, encapçalats per la regidora, Marga Bonet, es varen reunir amb la Fundació Deixalles, que a través del seu projecte «Compra pública responsable; avançant cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible» els va assessorar, avaluar i oferir pautes per fer aquesta tasca visible i correcta.

El canvi de proveïdors, per tal d'afavorir alternatives amb criteris de consum responsable i tenir cura de les empreses d'inserció, centres socials o entitats d'iniciativa social, són un primer pas per assolir aquests objectius de desenvolupament sostenible que pretenen avançar abans del 2030 en la protecció del planeta, l'erradicació de la pobresa, la reeducació de la desigualtat i la garantia de prosperitat per a tothom.

El conveni que té l'Ajuntament amb la Fundació Deixalles ha fet possible aquesta trobada que la regidora ha valorat de forma molt positiva. «La idea és fomentar la compra pública de productes i serveis amb criteris ètics, socials i ambientals; uns valors que l'Ajuntament de Son Servera comparteix i que, per tant, rebem amb moltes ganes», ha expressat la regidora Marga Bonet.


Data de publicació: 30/09/2019

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es