Son Servera augmenta la seva oferta educativa amb dos nous graus: un mitjà i un superior

Son Servera augmenta la seva oferta educativa amb dos nous graus: un mitjà i un superior
Aquests graus completen l'oferta del centre.

Son Servera augmentarà l'oferta formativa de l'IES Puig de sa Font en el curs 2021-2022 després que la Conselleria d'Educació hagi concedit a l'institut públic el cicle formatiu de grau mitjà de Tècnic en Perruqueria i Cosmètica Capil·lar i el grau superior en Direcció de Cuina.

Tots dos graus s'impartiran en l'IES Puig de sa Font a partir del pròxim curs i es farà en horari de tarda, cosa que significarà un major aprofitament del nou edifici inaugurat en el 2018 amb tots els recursos necessaris per a dur a terme tots dos estudis.

Des de l'Ajuntament, la regidora d'Educació, Dori Moreno, valora la notícia com «molt positiva», ja que «fa temps que treballem conjuntament amb Conselleria i direcció del centre en el camí d'ampliar i poder oferir aquests estudis amb totes les condicions en el nostre municipi».

Aquests graus completen l'oferta del centre fins al moment que ja comptava amb una Formació Professional Bàsica en la família de la Formació d'Imatge Personal i del grau mitjà d'Hostaleria i Turisme.

Per a la formació de grau mitjà és necessària la titulació de secundària mentre que per al grau superior es necessita el Batxillerat o un grau mitjà.


Data de publicació: 12/04/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es