L'app d'incidències de l'Ajuntament de Son Servera ha resolt el 98,3 % de les peticions sol·licitades per les persones usuàries durant el darrer any

L'app d'incidències de l'Ajuntament de Son Servera ha resolt el 98,3 % de les peticions sol·licitades per les persones usuàries durant el darrer any
Les categories «altres» i «neteja viària» són les que registren major nombre d'incidències

Des que es va presentar l'aplicació el 2016, s'han tramitat més de 1.000 incidències a l'any. En general, les més comunicades són les d'«altres», en què s'inclou vies i obres, i de «neteja viària».

Durant el primer trimestre d'aquest any ja s'han tramitat 340 incidències, de dels quals 320 han estat resoltes. Això significa que un 97,7 % són resoltes gràcies a aquesta aplicació gratuïta.

Aquestes xifres van en creixement any rere any des de la seva implementació. En concret, durant el 2020, darrer any complet, s'han registrat 1.161 incidències.

Gràcies a la implantació de l'aplicació, la ciutadania en general i les empreses del municipi poden comunicar les incidències detectades en l'equipament i mobiliari urbà de forma àgil i directa, i l'Ajuntament hi pot actuar ràpidament.

L'aplicació, què és totalment gratuïta, es pot baixar des de qualsevol dispositiu mòbil i té un funcionament molt senzill. L'aplicació ofereix diferents opcions d'incidència per comunicar (enllumenat, neteja o jardineria, entre altres), connectades directament amb el departament responsable de resoldre-la. Immediatament, la persona que ha emès la incidència rebrà la confirmació de recepció i quan estigui resolta rebrà un missatge de resolució.

"D'aquesta manera la coordinació i comunicació entre persones usuàries i Ajuntament és molt més ràpida", explica el regidor de Modernització, Sergio Valbuena.

Tot i això, cal remarcar que l'aplicació no és en cap cas un canal de queixes, si no que serveix per comunicar al departament corresponent les deficiències de la via pública.


Data de publicació: 30/04/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es