Comença el reacondiciament de les parades del TIB del municipi

Comença el reacondiciament de les parades del TIB del municipi
Les actuacions han començat per la parada de la plaça Mallorca i es duran a terme en totes les parades del municipi en els pròxims dos mesos.

Aquest dimarts, 4 de maig, s'han iniciat diverses actuacions en les parades del transport públic de Son Servera. Unes actuacions que tenen per objectiu la millora de l'estat de les parades, l'accessibilitat i la comoditat, i també la seguretat i les condicions d'espera de les persones usuàries.

Les principals millores són la instal·lació de noves marquesines en les parades de més afluència, amb vitrines i seients amb para-sol amb la nova imatge corporativa, i l'adaptació de les voreres per fer les parades més segures i accessibles també per a les persones amb mobilitat reduïda, per a les quals, si escau, s'instal·laran plataformes.

Des d'avui i durant els pròxims mesos s'aniran reacondiciant totes i cadascuna de les parades del municipi, en total 19. La primera és la de la plaça Mallorca de Cala Millor, a causa del seu emplaçament i per la importància d'aquesta parada.

El Consorci de Transports de Mallorca, responsable de l'execució i de les despeses del projecte, ha coordinat i consensuat les actuacions amb l'Ajuntament amb la finalitat de millorar encara més la situació del TIB en el municipi. En total, a totes les illes s'invertiran 854.910 euros per a aquestes millores.

Aquestes mesures s'emmarquen en el Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Mallorca (PISTRVC) i se sumen a l'augment de les freqüències realitzada a principi d'aquest 2021, amb noves línies i un nou sistema tarifari amb descomptes importants amb la targeta moneder.

Cal recordar que tothom que vulgui obtenir descomptes en mobilitat amb transport públic pot acudir a l'OAC de Cala Millor, des d'on es tramita gratuïtament la nova targeta moneder.

Les principals línies que actualment circulen per la zona són la línia L411, de Cala Rajada a Cala Bona, i la línia L401 que arriba fins a Palma.


Data de publicació: 04/05/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es