Iniciada la temporada de bany

Iniciada la temporada de baño

Com cada any, el dia 1 de maig s'inicia la temporada de bany a les platges del municipi. Per això, des de la Regidoria de Turisme fa mesos que treballen perquè durant aquests dies els principals serveis ja estiguin progressivament llestos per a les persones usuàries. 

Així, des de dissabte ja hi ha actiu el servei de socorrisme a les tres platges del municipi: Cala Millor, Cala Bona i sa Marjal, des de les 10 h fins a les 18 h, que vetlaran la seguretat de tothom això com el compliment de la normativa per a la prevenció de la Covid-19. 

A més, també s'estan duent a terme tasques de manteniment de neteja de l'arena, acondiciament de les dutxes i de les passarel·les d'accés, etc. «Quan parlam de manteniment i neteja ens referim a la neteja manual per retirar fems i plàstics, i és que aprofitant que encara no hi ha una gran afluència de persones optam per mantenir la posidònia a les nostres platges, sobretot la de la vorera de la mar. Aquesta alga, en cas de petits temporals, protegirà la nostra arena. Una vegada ens endinsem de ple a la temporada i hi hagi més afluència ja retirarem les restes», ha explicat la regidora, Margalida Vives. 

Cal destacar que a la platja accessible de Cala Bona es renovarà per complet la rampa d'accés, que ja presentava deteriorament pel pas de temps, amb l'objectiu de seguir millorant en l'accessibilitat universal que caracteritza la nostra platja. 

D'aquesta manera, doncs, s'ha iniciat la posada a punt de les nostres platges, que continuarà en les pròximes setmanes amb la reobertura dels banys, entre altres millores, sempre amb la intenció de millorar la imatge de les platges i fer-les més accessibles.


Data de publicació: 07/05/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es