Son Servera rebaixa per segon any consecutiu un 50 % la quota de l'Escola Municipal d'Estiu del 2021

Son Servera rebaja por segundo año consecutivo un 50% la cuota de la Escuela Municipal de Verano del 2021
Així s'ha aprovat en el ple ordinari d'aquest dijous 20 de maig

L'Ajuntament de Son Servera ha aprovat aquest dijous en el ple municipal i dins el marc de mesures extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-19 la bonificació del 50 % de la quota de l'Escola Municipal d'Estiu per a aquest 2021, a l'espera de la publicació oficial en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i per segon any consecutiu. 

Per fer-ho, s'ha seguit la línia de l'any passat i s'ha fet una modificació de l'Ordenança municipal núm. 29 que regula el preu públic per la prestació de serveis socioeducatius per a tota la ciutadania, és a dir, totes les persones és bonificaran d'aquesta mesura, que respon a la intenció de mitigar l'efecte de la pandèmia en la societat i els seus ciutadans. 

A més, l'Ajuntament tendrà també la possibilitat de bonificar totalment aquesta quota a les famílies amb una situació de vulnerabilitat o risc, les quals quedaran exemptes d'aquesta quota per tal que els infants puguin disposar del servei sense cap classe de discriminació. 

Les escoles d'estiu suposen una gran ajuda per a les famílies i per això la mesura pretén evitar desigualtats i reduir la pressió econòmica de les famílies que encara no han pogut recuperar-se de la crisi econòmica esdevinguda per la pandèmia.


Data de publicació: 20/05/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es