La nova Oficina d'Informació Turística de Cala Millor i els banys públics ja han estat en funcionament

La nueva Oficina de Información Turística de Cala Millor y los baños públicos ya han estado en funcionamiento

L'Oficina Turística de Cala Millor ja està totalment operativa després de les obres de millora que s'hi han duit a terme. Aquestes obres han estat finançades en un 70% per la Conselleria de Turisme i suposen una modernització d'aquesta després que hagués quedat obsoleta amb el pas de temps. 

La nova oficina presenta molta més lluminositat, accessibilitat i mobiliari i elements informàtics més modern i avançats. A més, tots ells, estan totalment adaptats a persones amb mobilitat reduïda, per la qual cosa Cala Millor ja té una oficina 100% accessible. 

Per altra banda, la instal·lació de banys públics al centre costaner són també ja una realitat que suposa donar resposta a una demanda històrica de molts dels nostres visitants que ho consideraven una necessitat. 

Els banys estaran oberts cada dia de les 9h a les 18h. Un horari que es podrà ampliar segons la demanda. Aquests banys estan formats per cabines sanitàries per a home i per a dona i també una cabina daptada a persones amb mobilitat reduïda. 

Amb aquestes millores la destinació turística suma afegits per seguir sent un referent turístic a escala nacional i internacional.


Data de publicació: 07/06/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies