El Servei de Socorrisme de Cala Bona a prova amb un nou simulacre d'emergència al final de temporada

El Servei de Socorrisme de Cala Bona a prova amb un nou simulacre d'emergència al final de temporada
La resposta del servei ha estat molt satisfactòria.

El Servei de Socorrisme de les Platges de Cala Bona ha realitzat aquest dimarts un simulacre d'emergència a la platja accessible, una acció habitual a final de temporada per poder avaluar els serveis de vigilància i, com a imprescindible, per mantenir el segell d'accessibilitat de què disposa la platja.

El simulacre s'ha desenvolupat amb eficiència i la resposta del servei ha estat molt satisfactòria. En el supòsit escenificat, s'ha representat una parada cardiorespiratòria amb la finalitat de valorar els temps de resposta i l'aplicació de protocols Covid en aquesta situació, en la qual també s'havia de treure la víctima de l'aigua i alhora comprovar que la implementació de mesures de prevenció Covid per part dels socorristes era l'adequada.

Per això, els socorristes s'han hagut d'adaptar als nous protocols de prevenció de la Covid 19, amb la incorporació d'equips de protecció corresponents, entre altres.

«Aquests simulacres permeten valorar i millorar l'actuació dels socorristes davant les possibles emergències que es troben en el seu treball a les platges. A més, gràcies a les simulacions es poden conèixer els procediments i protocols dels socorristes i analitzar el temps de resposta dels recursos per a la constant millora d'un servei tan important per a les nostres platges i especialment per a la nostra platja accessible», ha explicat Marga Vives, regidora de Turisme.


Data de publicació: 06/10/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies