Son Servera comptarà amb una escoleta pública de 0-3 anys amb un total de 37 places

Son Servera comptarà amb una escoleta pública de 0-3 anys amb un total de 37 places
Serà la primer escoleta pública del municipi.

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, ha signat avui el conveni de col·laboració amb la batlessa de Son Servera, Natàlia Troya, per dotar d'oferta de places públiques de primer cicle d'educació infantil i les condicions educatives de la primera infància d'aquest municipi. Els ha acompanyat la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, la regidora d'Educació, Dori Moreno i la tècnica d'eduació, Antònia Miró.

Amb aquest acte, l'ajuntament ha signat l'addenda al conveni de la xarxa pública d'escoletes de les Illes Balears i opta als ajuts per a la creació i consolidació de places públiques de 0-3 anys del Govern i els fons europeus Next Generation. Cal recordar que aquestes places públiques són creades pels ajuntaments amb el suport del Govern a través de la convocatòria de creació i consolidació de places 0-3 que preveu destinar fins a 9.000 € per plaça de nova creació.

Així, a Son Servera l'ajut serà d'un total de 356.014 euros i permetrà crear una escoleta, a la localitat de Cala Bona, amb 37 places de 0-3 anys. D'aquest total, 333.000 euros són d'ajuts de creació i consolidació i 23.014 euros d'ajuts en espècie.

Amb aquest conveni, Son Servera rebrà una dotació imprescindible pel municipi, ja que que fins ara no es podia oferir el servei perquè les instal·lacions destinades a aquesta funció estan ocupades a cicles de 3 a 5 anys. "És un dia molt satisfactori. Estam molt contents de poder dir que aquesta fita hagi arribat i que els nostres infants puguin gaudir tan aviat com sigui possible d'una escoleta municipal pública"; ha explicat Natalia Troya. L'escoleta es construirà a un espai privat a la zona costanera, concretament a Cala Bona on l'Ajuntament invertirà la dotació rebuda per adaptar aquestes infraestructures


Data de publicació: 19/10/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies