S'amplia l'horari del cementiri municipal per Tots Sants

S'amplia l'horari del cementiri municipal per Tots Sants
Davant la festivitat de l'1 de novembre, es donen un seguit de recomanacions per a les vostres visites al cementeri així com per evitar aglomeracions i riscs de contagis.

Amb motiu de la proximitat de Tots Sants, l'Ajuntament ha decidit ampliar els horaris del cementiri municipal, per a facilitar-hi l'accés a les persones que vulguin anar-hi a visitar les restes dels seus difunts, com és tradició en aquestes dates. Així, des del pròxim dijous, 28 d'octubre i fins a l'1 de novembre, el cementiri romandrà obert des de les 9 a les 19 hores de forma ininterrompuda.

Així mateix, s'han d'habilitat entrades i sortides diferenciades, s'haurà de mantenir la distància de seguretat i s'oferirà gel hidroalcohòlic a l'entrada. Els utensilis per compartir com els recollidors o graneres tampoc estaran a disposició dels usuaris i en cas d'haver-los d'usar recomanem que cadascun dugui el seu.

Així, s'amplia l'horari per tal de poder evitar aglomeracions de gent i donar més flexibilitat alhora que es recorda la importància de no romandrà més temps del necessari i s'aconsella l'ús de mascareta en tot el recinte.

Des de l'Ajuntament esperam que totes aquestes mesures permetin que les vostres visites al cementeri en aquests dies siguin més còmodes i us demanam que mantingueu una actitud de respecte i civisme cap a les altres persones i famílies que volen honrar els seus difunts.


Data de publicació: 21/10/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies