El Govern balear concedeix al policia tutor de Son Servera el Segell de Qualitat per al curs 2021-2022

El Govern balear concedeix al policia tutor de Son Servera el Segell de Qualitat per al curs 2021-2022
El guardó reconeix l'esforç que desenvolupa el nostre agent per tal d'actualitzar els coneixements necessaris per donar cobertura a totes les necessitats que sorgeixen en l'àmbit policial relacionades amb menors.


La Direcció General d'Emergències i Interior del Govern balear ha concedit a la Unitat de Policia Tutor de l'Ajuntament de Son Servera el Segell de Qualitat Professional "Programa de Policia Tutor 2021-2022". Aquest guardó reconeix l'esforç que desenvolupa el nostre agent per tal d'actualitzar els coneixements necessaris per donar cobertura a totes les necessitats que sorgeixen en l'àmbit policial relacionades amb menors, tant pel que fa a normativa com en les formes i eines per gestionar situacions que poden ser molt delicades, i per tant reconeix la qualitat d'aquest servei.

Des de l'Ajuntament volem felicitar públicament el nostre policia tutor per la seva labor curs a curs i apostam per seguir amb projectes com aquests. Cal destacar també que el nostre Policia Tutor rebrà, de forma personal,una felicitació pels seus anys al capdavant d'aquesta iniciativa.

El policia tutor és un membre de la Policia Local amb formació específica, especialitzat a cooperar en la resolució de conflictes privats i en l'entorn escolar, assignat expressament per solucionar-los. És un col·laborador pròxim que facilita la resolució d'aquests problemes, incloses les conductes de risc relacionades amb menors dins el mitjà obert. És un policia local dedicat especialment a col·laborar amb el món educatiu i amb els professionals de l'àmbit social, sense perdre la condició d'agent de l'autoritat i tot el que representa.


Data de publicació: 25/10/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies