Redexis i l'Ajuntament signen un acord per subministrar gas natural a les instal·lacions municipals

Redexis i l'Ajuntament signen un acord per subministrar gas natural a les instal·lacions municipals
L'acord permetrà el subministrament de gas natural a vuit instal·lacions municipals que en l'actualitat consumeixen energies menys eficients.

L'Ajuntament de Son Servera ha signat amb la companyia Redexis un acord de col·laboració amb l'objectiu de dotar de subministrament de gas natural els edificis municipals que actualment no disposen d'aquesta font d'energia. Un fet que suposarà un estalvi anual de més de 15.000 euros en la factura energètica del consistori i una reducció d'unes 70 Tn de CO₂, a més d'una important reducció en altres gasos contaminants com NOx i SO2.

Així, gràcies a aquest conveni, vuit edificis del municipi podran connectar-se a aquest servei per tal de millorar la seva eficiència i reduir de manera considerable les emissions de CO₂ i partícules contaminants.

Per executar aquest projecte, Redexis durà a terme la construcció de les escomeses i les xarxes de distribució que permetran l'accés a aquesta font d'energia més neta i eficient. Els vuit edificis són el poliesportiu, l'escola infantil de Son Servera, l'escola infantil de Cala Millor, el camp de futbol, el CEIP Jaume Fornaris i Taltavull, les Escoles Velles, el Centre de Dia i el Centre RAD Sport.

L'Ajuntament, per la seva part, executarà les instal·lacions interiors i les adequacions en les instal·lacions necessàries per funcionar amb aquesta nova font d'energia.

En la signatura del conveni han estat presents la batlessa de Son Servera, Natalia Troya, el director regional de Redexis a Balears, Hernando Rayo i el regidor de Vies i Obres de l'Ajuntament, Sergio Valbuena.


Data de publicació: 10/11/2021

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies