V Firó de Medi Ambient; un dia per crear consciència

V Firó de Medi Ambient; un dia per crear consciència
Organitzat en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient

El primer diumenge d'aquest mes de juny, la plaça de Sant Joan ha acollit el V Firó de Medi Ambient de Son Servera organitzat en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra avui, 5 de juny.

La fira, té com a objectiu conscienciar de la importància de la preservació i cura del medi ambient i ha comptat amb la visita de veïnats i visitants que han pogut descobrir productes ecològics així com alimentació, cosmètica, vehicles elèctrics o mobles i roba reciclada, participar d'activitats implicades en la sostenibilitat i el medi ambient, o gaudir dels jocs infantils, entre altres.

Dins els actes programats dins d'aquest Firó també hi ha hagut el lliurament de premis de la campanya de prevenció d'incendis "Ni un foc al bosc» als alumnes dels centres educatius serverins que hi han participat. Enguany, Carmen Lucía ha estat la guanyadora d'aquest certamen i ha rebut, a més dels regals de l'IBANAT, una bicicleta per part de l'Ajuntament.
Tots els assistents han passat així un diumenge entretingut alhora que s'han donat a conèixer productes sostenibles, locals i ecològics.


Data de publicació: 06/06/2022

 

 
 

Plaça de Sant Ignasi 1. 07550 Son Servera (Illes Balears)

Telèfon: 971 567 002 | Fax: 971 568 101

ajuntament@sonservera.es - incidencies.portal@sonservera.es

Panel Cookies